Formel 1-resor

F1-SÄSONGEN 2024 RESEPAKET FINNS AT BOKA NU

Boka din drömresa till Formel 1


Formel 1 -stämningen upplevs bäst live: doften av bränt gummi och ljudet av motorer är en viktig del av motorsportupplevelsen. Planera din drömresa till Formel 1 och upplev något unikt. Med Elämys Formel 1-resor kan du enkelt och säkert njuta av tävlingsstämningen eftersom det alltid finns en reseledare med dig som visar dig rätt platser, även om du inte tidigare har besökt Formel 1-tävlingar. Kombinera din Formel 1-resa med en dos stadsliv och ge dig iväg redan på torsdag.

Alla paket finns även som landarrangemang (utan flyg.) Övriga Formula 1 lopp: Vi kommer ha kompletta paket till flera av 2024 års lopp – Kontakta oss gärna redan nu för att säkra din plats

Fråga om mer information via e-post: info@elamystravel.se

Image
Se F1-kalender för säsongen 2024
Ladda ner kalendern

UTFORSKA VÅRT UTBUD AV F1-RESOR

Var med på en upplevelse inom formel 1


17.-21.5.2024 Autodromo Enzo e Dino Ferrari

Formel 1 Imola 2024

Följ med oss till Imola-loppet! Vi bor i den underbara badorten Rimini, ca 90 km från Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari-banan. Varför inte förlänga resan med några dagar i Rimini eller Venedig. På lördag och söndag avgår våra busstransfer direkt från hotellen på morgonen och tar er tillbaka till hotellet efter en dag på banan. I grundpaketet ingår en bra läktarbiljett på Rivazza 1.
Läs mer

24-27.5.2024 Monaco

Formel 1 Monaco 2024

Följ med Elämys Travel till Monaco - ett av de mest legendariska Formel 1-loppen 24 - 27 maj! Vi har organiserat resor till Formel 1 i snart 20 år och kan garantera en upplevelse utöver det vanliga. Våra paket inkluderar hotell, biljetter, transport till och från banan och reseguider på plats. Vi är behjälpliga med flyg och allt annat du behöver. Detta kommer att bli en oförglömlig Formel 1-upplevelse! Kontakta oss gärna om du är intresserad av en Formel 1-resa till Monaco.
Skicka mig en offert

21.-24.6.2024 Circuit de Barcelona-Catalunya

Formel 1 Barcelona 2024

Följ med oss för att se Spaniens Grand Prix på plats i Barcelona. En härlig blandning av snabba och långsamma kurvor – på Barcelonas Circuit de Catalunya utmanas förarna och teamen hårt. Tack vare den fantastiska stämningen och det fina vädret är Spaniens GP väldigt populärt.
Läs mer

28.6.-1.7.2024 Red Bull Ring

Formel 1 Österrike 2024

Österrikes Grand Prix körs på den magiska banan Red Bull Ring mitt i alperna. Banan är väldigt kuperad vilket gör racet väldigt speciellt. Vi flyger till Wien, vi har sen cirka 2,5 timmars bussresa till byn Admont, där vi kommer att bo under helgen. Vårt hotell ligger på ett underbart läge, omgivet av alper. Österrikes GP är ett unikt lopp i underbar natur med roliga inslag där vissa förare klär sig i Tyrolerkläder.
Läs mer

19.-22.7.2024 Hungaroring Circuit

Formel 1 Budapest 2024

Häng med oss till Budapest för att se Ungerns Grand Prix på klassiska Hungaroring. Banan ligger kanppt 2 mil från Ungerns huvudstad Budapest. Ungerns Grand Prix har länge varit populärt bland formel 1-fans i Norden. Budapest har mycket att erbjuda, så det lönar sig att förlänga resan.
Läs mer

26.-29.7.2024 Circuit de Spa-Francorchamps

Formel 1 Belgien 2024

Åk med i Elämy's travel på en resa till Belgien 26–29. Juli. Banan är känd för sina olika väderförhållanden och chikaner som kräver full koncentration från förarna. Vi bor i den idylliska staden Aachen på den tyska sidan, som är ungefär. 70 km från banan.
Läs mer

23.-25.8.2024 Circuit Zandvoort

Formel 1 Holland 2024

Häng med och upplev den magiska stämningen på klassiska Zandvoort. Zandvoort ligger ett stenkast från havet. Loppet återkom till kalendern 2020 efter att ha kört första F1 loppet 1952. Stämningen är magisk med den orange väggen som följer Max Verstappen. Vi bor i Amsterdam och tar tåget till banan på ca 30 minuter. Efter lördagens kval kan vi även erbjuda en efterfest på stranden i Zandvoort.
Skicka mig en offert

30.8.-2.9.2024 Autodromo Nazionale Monza

Formel 1 Monza 2024

Italiens Grand Prix körs på anrika Monza banan som har arrangerat F1 lopp samtliga år sedan starten av F1 1950 (förutom 1980 då Italiens GP kördes på Imola) Vi bor i Milano som har ett fantastiskt utbud av restauranger, kultur, shopping och nattliv. Monza ligger ca 2 mil från vårt hotell.
Läs mer

5.-10.12 Yas Marina Circuit

Formel 1 Abu Dhabi 2024

Följ med oss ​​till Förenade Arabemiraten för att se säsongens sista lopp i Abu Dhabi på den magnifika banan Yas Marina! Läktarna på banan är upphöjda, så det är väldigt enkelt och bra att se loppet. Vi har organiserat resor till Formel 1 i snart 20 år och kan garantera en upplevelse utöver det vanliga. Våra paket inkluderar hotell, biljetter, transport till och från banan och reseguider på plats. Vi är även behjälpliga med flyg och allt annat du behöver. Detta kommer att bli en oförglömlig Formel 1-upplevelse! Vi reser med världens bästa flygbolag; Emirates direkt till Dubai där vi även bor.
Läs mer

Kontakta oss

Formel 1 2025

F1 kalendern för säsongen 2025 är redan ute. Kontakta oss idag och anmäl ditt intresse för en Formel 1-resa 2025, så kontaktar vi dig när våra paket är klara. Våra resor fylls snabbt så det kan vara bra att boka så snart som möjligt.
Läs mer

Dela sidan