Skicklighet och känslor

La Liga

Kom och upplev spansk toppfotboll!


När den spanska fotbollsligan, La Liga, nämns i media och av de flesta nämns storklubbarna FC Barcelona och Real Madrid oftast. Det kanske är helt naturligt, men du bör definitivt titta lite närmare på den här ligan. Då hittar du lag som Sevilla, Atletico Madrid, Real Sociedad och Valencia. Det är lag som varje år utmanar Real Madrid och Barcelona i serien och som hävdar sig väldigt bra i de europeiska ligorna.

När du planerar en fotbollsresa till Spanien bör du också titta på när och var de olika rivaliserande matcherna spelas, det finns många av dem. Vi kan nämna några; El Clásico – Real Madrid mot FC Barcelona Derbi madrileño – Real Madrid mot Atlético de Madrid El Gran Derbi – Real Betis mot Sevilla FC Derbi barceloní – FC Barcelona mot Espanyol Derbi de la comunitat – Valencia mot Villarreal.

Vid en match i Spanien får du chansen att uppleva stora fotbollsspelare som Antoine Griezmann, Karim Benzema, Robert Lewandovski och Luka Modrić. Fotbollsresor till Spanien är populära då man oftast får njuta av det varma klimatet, samtidigt som man serveras teknisk och attraktiv fotboll. En engagerad publik hjälper dig att njuta lite mer av resan.

La Liga jättar


Los Colchoneros

Atletico Madrid

Club Atletico de Madrid är en spansk storklubb från landets huvudstad Madrid. Troféskåpet för klubben som grundades 1903 inkluderar både Europa League-mästerskap och ett dussin La Liga-mästerskap.

Visca El Barca

FC Barcelona

Futbol Club Barcelona, ​​​​mer känd som Barca, är en fotbollsklubb som grundades 1899. Catalonia FC Barcelonas stolthet är en av de största fotbollsklubbarna i världen och den har skördat framgångar i flera år både i den spanska Premier League och i Champions League.

Los Blancos

Real Madrid

Real Madrid CF är en fotbollsklubb från Madrid, Spaniens huvudstad, grundad 1902. Real Madrid är en av de mest kända sportklubbarna i världen. I klubbens pokalskåp hittar du bl.a. dussintals La Liga-titlar och framgångar har också kommit konsekvent i Champions League. Framgång förväntas från Los Blancos varje år. Kom och upplev en unik fotbollsupplevelse i Madrid!

Dela sidan