Fotbollsresor

Fotbollsresor

Resor till Europas högsta ligor


Vi erbjuder fotbollsresor till alla de största ligorna i Europa.

Vi har fotbollsresor till storstäder som London, Barcelona, Madrid, Milano, Manchester, Rom, München, Paris eller Liverpool, för att nämna några. Vi har organiserat resor till fotbollsmatcher runt om i världen i nästan 20 år och kan garantera en upplevelse utöver det vanliga.

För er som överväger en företagsresa är en fotbollsmatch en intensiv upplevelse.

Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A


Bundesliga

Bundesliga-matcherna ger dig upplevelsen av den legendariska tyska supporterkulturen, toppfotbollen och världens bästa spelare. Fansen på Bundesliga-matcher är passionerade och högljudda. Avdelningarna är fyllda med folk klädda i supportertröjor och halsdukar, sjunger hurrarop och ropar för sina lag.
Läs mer

Premier League

Premier League erbjuder oförglömliga upplevelser för alla fotbollsfans. Den mest sedda fotbollsligan i världen, Premier League erbjuder oförglömliga upplevelser för alla fotbollsfans och möjligheten att se världens bästa spelare på planen.
Läs mer

La Liga

La Liga erbjuder toppfotboll, de bästa spelarna i världen och en passionerad spansk fankultur. Real Madrid, Barcelona och Atletico Madrid är alla legendariska fotbollsklubbar som erbjuder en unik möjlighet att uppleva magin i Spaniens La Liga.
Läs mer

Dela sidan