Världens mest sedda fotbollsliga

Premier League

Se världens bästa fotbollserie!


Premier League erbjuder oförglömliga upplevelser för alla fotbollsfans. Den mest sedda fotbollsligan i världen, Premier League erbjuder oförglömliga upplevelser för alla fotbollsfans och möjligheten att se världens bästa spelare på planen.

Premier League lag


The Gunners

Arsenal

Arsenal är Londons stolthet och passion som har format fotbollens historia. Laget är ett annat av de stora i norra London, och en av de mest framgångsrika fotbollsklubbarna i England. Under Mikel Artetas ledning har Arsenal tagit sig tillbaka för att slåss om topplaceringarna i Premier League.

The Blues

Chelsea

Chelsea FC spelar sina hemmamatcher på Stamford Bridge, London. Fotbollsklubben som grundades 1905 steg till eliten i Premier League 2003, när den ryska Roman Abramovits köpte klubben. Under Abramovits-eran (2003-2022) investerade klubben betydande summor i spelarförvärv, och även om tränarna byttes i snabb takt såg man fortfarande framgång. Sedan 2003 har klubben vunnit flera Premier League-mästerskap, Champions League och många andra troféer.

The Reds

Liverpool

"You'll never walk alone" ekar genom läktaren på Anfield innan matchen när passionerade fans hejar fram sitt lag med hela sitt hjärta. Jürgen Klopps era har fört denna traditionella klubb tillbaka till toppen av fotbollen, vilket bevisas av Champions League och Premier League-mästerskapen.

The Citizens

Manchester City

Kom och njut av toppfotboll och, enligt Citizens fans, ett genuint fotbollslag från Manchester. Manchester City spelar sina hemmamatcher på Etihad Stadium i Manchester. Denna traditionella klubb spelar garanterad Pep Guardiola-fotboll, där bollen rör sig och matcher domineras av kontroll och bländande anfallsspel.

The Red Devils

Manchester United

Upplev Old Trafford och kom och stötta Manchester United med dina vänner och familj i Premier League-matchen! Läs mer om Manchester United matchpaket och biljettalternativ. Fråga oss också om möjligheterna att bygga en VIP-upplevelse för ditt företag eller din grupp.

Spurs

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur FC är en av toppklubbarna inom engelsk fotboll, som de senaste åren har kämpat om topplaceringarna i både Premier League och Champions League. Tottenhams mål är att ta sig till toppen av Premier League igen den här säsongen och slåss om mästerskapet.

Dela sidan