Olympiska spelen i Paris 2024

Elämys Group är officiell underleverantör för On Location i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Luxemburg och Irland. Vi erbjuder OS-paket till Paris 2024. Olympiska spelen äger rum mellan 26 juli och 11 augusti 2024, där du kommer att uppleva svenska och utländska idrottsprestationer i världsklass. Våra officiella OS-paket kan köpas nu. Paketen inkluderar biljetter till OS-evenemang och inträde till exklusiva lounger på plats. Dessa lounger ligger antingen vid själva arenan eller i det nya konceptet Clubhouse 24 – en mötesplats i hjärtat av Paris. Vi på Elämys Group hjälper dig att skapa en unik idrottsupplevelse på OS i Paris 2024.

Clubhouse 24

Off-venue Hospitality

OVH (Off-venue Hospitality) paket inkluderar evenemangsbiljett samt ingång till Clubhouse 24, ett exklusivt VIP område med utsikt över Eiffeltornet. Beläget vid det ikoniske Palais de Tokyo med utsikt över Eiffeltornet i hjärtat av Paris.
Olympiska Hospitality paket
Image

On Location

Image

On Location

Välj själv vad du vill se och hur du vill uppleva OS

OS-biljetten

Vi kan erbjuda olika alternativ av Hospitality-produkter som medföljer OS-biljetten(erna) Off-Venue Hospitality (OVH) och In-Venue Hospitality (IVH)
Boka Bijetter nu
Image

On Location

Image

On Location

Dela sidan